Besøg vores hyggelige spisested på Vesterbro

Klubben er en hyggelig restaurant i København.​Midt på Vesterbro i Kbh ligger Restaurant Klubben, som kan rumme op til 300 gæster. Det er dog vigtigt at du som kunde reserverer bord i god tid, da vi altid har mange gæster. Vi har åbent alle dage fra kl. 11.00 til kl. 23.00 og bord kan bestilles pr. telefon i tidsrummet kl. 11-16. Ring til os på telefon: 33 31 40 15.

Du kan også reservere bord via vores formular – se under reservation.​

Vores mange besøgende gæster nyder dagligt vores afslappede stemning og hyggelige omgivelser nær Tove Ditlevsens Mindehave og spillestedet Vega. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at alle går herfra med fyldte maver og en god oplevelse.

Gammeldags mad i hjertet af hovedstaden

Spisestedet Klubben er åben for alle og serverer gerne en omgang af vores traditionelle gammeldages retter, hvad end du er bistandsklient eller direktør.

Vi fokuserer på at servere store portioner til billige penge – her får du noget for pengene. Alle vores serveringer kommer i rustfri stålskåle og fade, som vi gjorde det i gamle dage da skovarbejderne kom efter en hel arbejdsdag uden mad.

Hos Restaurant Klubben er der lagt op til en oplevelse på ægte dansk vis, med mad og danske top-hits.

Et sted med danske værdier

Her på Klubben serveres mad det meste af dagen, hvad end du er på udkig efter frokost, aftensmad, en kop kaffe eller mad til festen.

Følgende klassiske retter serveres her:

  • Smørrebrød
  • Biksemad
  • Frikadeller
  • Bankekød
  • Stegt flæsk ad libitum
  • Og meget mere…

Kom til Klubben og få mad med kvalitet

Er det lige dig med en gammeldags klassiker og vil du nyde din mad i en rolig og afslappet stemning, så besøg Restaurant Klubben i Vesterbro på Enghavevej. Vi vil bistå med behaglig betjening, gode priser og godt humør.

Dengang Tove Ditlevsen var present i København, var Klubben hendes stamværtshus og vi har siden da opbygget gode relationer til flere og flere stamgæster. Der er nemlig grund til, at vende tilbage til Klubben. Du vil fornemme den hyggelige stemning ved dit første besøg, og forstå hvorfor vores gæster kommer igen og igen og…

Reserver bord online

Du kan booke bord via vores online booking system – se under reservation. Det er vigtigt at du er opmærksom på at modtage en bekræftelse pr. mail, før er din reservation ikke gyldig. Tjek gerne dit spamfilter løbende, da vores bekræftelser sommetider ender der.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon. 33 31 40 15 og reservere mellem kl. 11-16.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen her på Klubben!

Besøg vores flotte gårdhave

Når du besøger Klubben vil du ikke kunne undgå at lægge mærke til vores fantastiske gårdhave, hvor blomsterne dufter og atmosfæren er som at være på skovtur i det grønne. Vores gårdhave er tænkt, som et lille åndehul midt i en travl storby, hvor vores gæster kan komme og nyde maden i ro og mag.

Om vinteren og på de kølige sommeraftener sætter vi varmelamper op og lægger tæpper ud, så det vil være mulighed for at benytte gårdhaven hele året rundt.