Dansk mad når det er bedst

Hos Restaurant Klubben serverer vi dansk mad i et hyggeligt baghaveområde, der er at finde på Vesterbro i København. Vi laver klassisk gammeldags dansk mad ud fra gamle metoder, som ikke mange praktiserer mere.

Behagelige omgivelser med ægte dansk mad

Vi serverer højtbelagt smørrebrød og stegt flæsk med persillesovs i afslappede sommerlige omgivelser, og hver dag har vi et smilende og friskt personale klar til at servicere dig.

Det meste af vores personale har rundet de 50 år – og derfor bliver der altså serveret autentisk, dansk mad fra erfarne hænder, der ved, hvad der skal til. Vores kokke fuldender den nostalgiske stil med madlavningskunst, der kun kan matches af det, som mormor formåede at lave i et køkken.

Saml familien til en intim søndagsmiddag​

De fleste siger ikke nej til stegt flæsk med persillesovs, og i Tove Ditlevsens mindehave tager vi glædeligt imod alle, der vil nyde den danske klassiker.

Vi har dog også meget andet dansk mad, som kan udforskes her, så kom og nyd den hyggelige baghave, de friske råvarer og den gode stemning.

Via vores online kontaktformular kan du bestille bord på forhånd, men ønsker du at bestille via telefon, kan vi kontaktes på nummeret 33 31 40 15. Vi glæder os til at se jer.