Historier

Restaurant Klubben på Enghavevej tæt på Vega er både en indendørs restaurant og en have, hvor både unge, smarte og indfødte vesterbroere kommer for at spise gammeldags dansk mad. Klubben er åben for alle. Her er du lige velkommen hvad enten du er bistandsklient eller direktør.

Du kan møde unge i den nyeste mode, der spiser aftensmad, før de skal til koncert i Vega, og ældre, indfødte vesterbroer, som er kommet her siden dengang, hvor Klubben var Tove Ditlevsens stamværtshus. Alle kommer de for at spise traditionel, dansk mad og høre gamle danske top-hits.

Om vinteren sidder du lunt inde i restauranten, der har to etager. Om sommeren er haven åben med havebassin, kulørte lamper i træerne og varmelamper eller overdækkede borde til de kuldskære. Den blev anlagt på en gammel parkeringsplads til minde om Tove Ditlevsen, dengang hun døde.

Maden

I Klubben får du solid mad til billige penge. Portionerne er store nok til at mætte en skovarbejder, der ikke har spist hele dagen. Ligesom det var normalt på restauranterne førhen, bliver den serveret i rustfri stålskåle og på fade, som gør det nemt at dele, hvis I er flere, der vil smage hinandens retter. Hovedretterne fås fra klokken 12, og her er en del danske klassikere.

Klubben er ejet af Daniella Angelique Dalsgård, som har drevet den siden 1993.

​Vurderet 4.2 / 5 stjerner på baggrund af 211 bedømmelser på Facebook

Kontakt

Restaurant Klubben

Enghavevej 4

1674 København V

Telefon: 33 31 40 15

E-mail: booking@restaurant-klubben.dk

CVR: 31648912

Åbningstider

Alle dage fra kl. 11:00 til 23:00

Køkkenet: 12.00 til kl. 21:45

Søndag: 12:00 til 21:00

Alle dage: Smørrebrød fra 12:00 til 16:00

​Åbningstider julen

​Alle dage fra kl. 11:00 til 23:00 undtaget:

24 december: LUKKET

31 december: LUKKET

1 januar 2018: LUKKET

Ved betaling af større selskaber vil personalet sætte pris på at der medbringes kontanter eller samlet. På forhånd tak.​

Restaurant Klubben
Enghavevej 4, 1674 København V

Hos Restaurant Klubben i København serverer vi traditionel, gammeldags dansk mad​